Lixdo[dot]Net



« | »

Aktifkan Kaspersky 2010 Dengan Key File

kaspersky

Salam dan selamat sejahtera buat semua pengunjung lixdo.net hari ini lix akan berkongsi dengan korang semua cara-cara untuk mengaktifkan kaspersky 2010 menggunakan key file (key file cari sendiri ye). Tutorial ini untuk korang yang pakai kaspersky 2010 atau di kenali jua sebagai KIS9 atau KAV9.

Korang tentu dah tahu apa beza KIS dengan KAV kan… buat yang masih tak tahu KIS ialah Kaspersky Internet Security manakala KAV pula ialah Kaspersky Anti Virus. Apa beza antara kedua-duanya korang boleh pergi sendiri website kaspersky untuk tengok. Hah lupa pulak nak cakap, Key file untuk KIS dan KAV adalah berbeza so sebelum korang ikut tutorial nie korang cuba check dulu korang sekarang pakai KIS atau KAV.

Sekarang korang dah tahukan apa jenis Kaspersky yang korang pakai. So mari kita mulakan tutorial ini :p .

Langkah 1

Offkan internet korang atau pun disable wifi yang korang sedang guna

Buka korang punye “Kaspersky 2010 License Manager”, alah senang aje korang bukak kaspersky korang click kat tulisan
“License”.

Langkah 2

Click Activate New License.

Langkah 3

Pilih Activate commercial license dan masukan “T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8″ didalam ruangan code. Lepas tue click next

Langkah 4

Korang akan dapat error box macam ini.

kaspersky 1

click OK

Langkah 5

Kemudian korang akan dapat box macam ini pulak

kspersky 2

click browse

Langkah 6

Pilih Kasperksy 2010 Key file yang korang dah ada tue click next.

dan selesailah tutorial ini.

Kalau ada sebarang masalah korang boleh postkan di ruangan komen ini. Lix akan cuba untuk membantu sekadar yang termampu. Bagi yang terlah berjaya mengikuti tutorial aktifkan kaspersky 2010 dengan key file ini pun di galakan untuk meninggalkan komen di bawah. semoga komen anda akan membantu rakan-rakan yang lain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Be Sociable, Share!

Posted by on 08/12/2009.

Tags: , ,

Categories: Tutorial

  • akmal syarif

    laman web mane nak cri key file?

    • http://www.lixdo.net Lixdo

      try tanye encik google mesti ada punye :)

  • http://www.dinetfm.net/v2/ anthrax

    hehe…macam x work jew lix

  • seimie

    saya dah buat ikut step seperti di atas memang berjayalah tetapi bila KIS update key akan diblok (key bloked) mcmmana nak atasinya

  • toban

    kena pakai safe mode kan?

« | »




Recent Posts


Pages



About Lixdo[dot]Net

LIXDO adalah berasal daripada Linux + Doremon = LIXDOmore →