Lixdo

Lixdo

(103 comments, 165 posts)

This user hasn't shared any profile information

Home page: http://www.lixdo.net

Posts by Lixdo
elephant3

Gajah Oh Gajah

0

Agak-agak korang apa hobi yang paling di gemari oleh gajah. Jom tengok gambar kat bawah nie.

 

ada banyak lagi cuba klik more…

(more…)

yahoo fail

Yahoo Buat Silap

2

LAMAN web YAHOO semalam mengeluarkan berita yang mengejutkan di laman webnya yang bertajuk “Indonesia mengalahkan malaysia dalam final bola sepak sukan SEA” sedangkan perlawanan belum lagi bermula.

Isi berita yang dilaporkan oleh Aidan Jones dari AFP itu bagaimanapun menceritakan perjalanan More >

du_04.1

Seluar Dalam Gergasi

0

LONDON – Seramai 57 orang berjaya mencipta rekod dunia apabila mereka berdiri di dalam sehelai seluar dalam gergasi yang berukuran 5 meter x 1.5 meter di daerah Canary Wharf, London kelmarin.

Mereka memperoleh sijil Guinness World Records selepas berjaya melakukan aksi itu. – Agensi

Sumber: Kosmo

More >

39355.jpg

Gambar Ikan Yang Menarik Di Dunia

1

 

Ada lagi gambar cuba klik (more…)

Incoming search terms:
671-backwards-taxi-troll-physics

Tips Naik Teksi Free

26

Hari nie lix kogsi dengan korang tips unutk dapat nak teksi masa poket korang kosong atau senang kata nak teksi secara percuma.

Free aje tak kene bayar pun untuk korang nak teksi kalau ikut tips yang kat bawah nie..

…..

….

..

.

Klik More untuk tengok tipsnya More >

image008ps

Hanya Di India Sahaja Part 2

0

Heheh ok ini sambungan daripada part 1. korang yang belum tengok part 1 boleh klik sini

Klik more untuk gambar selanjutnya (more…)

image001og

Hanya Terdapat Di India Sahaja

1

Yang menarik di India unutk di kongsi bersama-sama sambil menghiburkan hati.

Ada lagi banyak klik more unutuk gambar seterusnya (more…)

kulum-dalam-kelas

Aksi Kulum Dalam Kelas

0

 

Aski terlampau perlajar sedang kulum dalam kelas heheh….

Incoming search terms:
panjat bukit gempak

Mountain Climbing Yang Gempak

0

Buat yang kaki panjat gunung korang dah sampai tahap macam nie tak? Kalau dah sampai tahap nie lix respek sama korang. Bukan calang-calang orang yang sanggup buat macam dalma gambar nie. Hanya yang berani mati aje sanggup. (more…)

antum

Hantu Pun Ada Skandal

0

Jangan korang ingtat manusia aje selalu buat skandal hantu pun ada tau wakakak….. (more…)

Lixdo's RSS Feed
Go to Top