Lixdo

Lixdo

(103 comments, 165 posts)

This user hasn't shared any profile information

Home page: http://www.lixdo.net

Posts by Lixdo
wifihack

Cara Hack Wifi Wep Key Menggunakan Webuster

4

Hi semua lama pulak Lix tak update blog nie. hehe.. ok kali nie lix share dengan korang video yang lix record semasa proses menghack wifi wep key dengan menggunakan Backtrack 4 final.

Program yang lix guna dalam backtrack 4 ialah webuster. Lix juga gunakan Kinamak wifi adapter untuk proses hack More >

70ff_trans.gif

Live Streaming Malaysia vs Singapore 23 July 2011

0

Langkah Malaysia seterusnya dalam pusingan kelayakan piala dunia 2014 adalah bertemu negara jiran iaitu Singapore. Lix berharap pasukan Malaysia akan dapat menunjukan permainan yang bermutu.

Pusingan pertama perlawan akan bertempat di Stadium Singapore dan perlawanan timbal balik pula akan More >

1273

Salahkah Aku Ingin Pakai Tudung?

1

Ceritanya bgini….

Aku mengeliat sepuas puasnya. Nasib baik takder siapa nampak cara aku mengeliat. Mahu jatuh saham aku huhu.

Tiba tiba aku teringat kisah semalam. Airmata terus berlinang. Terasa amat sayu dan sedih. Salah ke kalau aku nak pakai tudung? Naper abah tak benarkan? Buat pengetahuan More >

malaysia vs taiwan 1

Live Streaming Malaysia vs Taiwan 26.06.2011

1

Untuk perminat bola tanahair Malaysia lix sediakan siarang langsung Malaysia vs Taiwan pada 26.06.2011 live streaming oleh RTM di blog ini. Korang yang nak tengok boleh tgk kat bawah nie, lix akan cuba dapatkan beberapa chanel live streaming untuk korang. Biasalah bila ramai tgk streaming ada link More >

cara_memikat_wanita

Cara Menambat Hati Perempuan

1

haha kali ini lix nak kasi tips pulak, cara-cara untuk menambat hati perempuan/wanita. Tips nie bukan lix yang tulis, lix rembat daripada blog kawan lix yang dah lama lost contact. Blog dia pun nampak lama tak update. Oklah kita terus ke tips unutk hari ini hehe.

 

Lelaki tidak sedar ada More >

10af_lgiyom

Cara Bypass Internet Block Oleh SKMM

13

Apa khabar semua lama giler lix tak update blog nie, haha dah macam bersarang aje. Walaupun lix boleh di katakan hari-hari mesti jengah blog nie tapi cuma nak update aje belum ada mood. Ok sekarang semua dah kecoh pasal SKMM block beberapa website untuk download macam warez-bb.org, More >

pre-zokkomon

Zokkomon (2011) Hindi Movie DVDRip

0

(more…)

7e8b_5744246477_344514b56a.jpg

Sukaneka Pusat Permata Negara Batu Pahat

0
Live Blogging From Mobile Phone >>> Sukaneka Pusat Permata Negara Batu Pahat, originally uploaded by lixdo.

Stadium batu pahat. Sukaneka pusat permata nagara

beza telur tiruan

Telur Pun Ada Tiruan ???

2

Heboh seMalaysia berita tentang telur tiruan yang sudah memasuki pasaran malaysia. Telur yang berasal daripada negeri china ini amat berbahaya kepada pemakannya. kat sini lix tunjukan gambar beza antara telur tiruan dengan telur asli.

(more…)

f347_mzl.oxnmezbo.320x480-75.jpg

DinetFM – Lebih Giler Daripada Normal

0

 

DinetFM - Lebih Giler Dari NormaL

 

Anda suka medengar radio, berchit chat, ber forum, mencari kenalan. semuanya anda boleh temui di DinetFM satu komunity pageĀ  yang keni hangat menjadi sebutan.

Sekarang terdapat event reload yang mana anda akan mendapat reload daripada RM30 sehingga ke RM10 jika More >

Lixdo's RSS Feed
Go to Top