Lixdo

Lixdo

(103 comments, 166 posts)

This user hasn't shared any profile information

Home page: http://www.lixdo.net

Posts by Lixdo
kaspersky 1

Aktifkan Kaspersky 2010 Dengan Key File

5

Salam dan selamat sejahtera buat semua pengunjung lixdo.net hari ini lix akan berkongsi dengan korang semua cara-cara untuk mengaktifkan kaspersky 2010 menggunakan key file (key file cari sendiri ye). Tutorial ini untuk korang yang pakai kaspersky 2010 atau di kenali jua sebagai KIS9 atau More >

019d_9c6cc3e15c.jpg

Tutorial: Cara Penggunaan HJ-Split

8

HJ Split

Tutorial: Cara Penggunaan HJ-Split

Video Tutorial dari eSZac

Download Klik Sini

Thread nie saya buka kerana dapat banyak pm dari user yg tidak tahu utk menggunakan software

Software yang diperlukan :

http://www.freebyte.com/download/hjsplit/hjsplitpro.zip>> HJ-Split <<

More >

303d_4017107880_be8cc18e57.jpg

Nombor Plate Yang Unik

0

Nombor Plate Yang Unik, originally uploaded by lixdo.

Menarik tak no plate nie. Akt terjumpa masa nak pergi kerja. Korang pulak penah terjumpa tak nombor plate yang unik macam ini?

Proton MSX Side

Proton MSX Preview

13

Proton MSX Front

Gambar Preview Proton MSX ini aku baru aje dapat daripada forum Eversite.ORG yang di kongsikan oleh “fai_5299”. Nampaknya proton sudah mula berani untuk mencipta satu reke bentuk yang lain daripada lain. Satu rekaan yang agak menarik. Apa pula pendapat korang tentang reka bentuk More >

 

Saleem – Demi Cinta [2009]

7

Demi Cinta 2009

Kali ini aku share dengan korang album terbaru daripada Saleem “Demi Cinta” untuk korang download. Kalau korang dah download dan rasa puas hati dengan lagu-lagu yang terdapat dalam album nie korang pergilah beli cd yang original    bukan apa ini bertujuan untuk support industri More >

 

Siti Musliha – Full Album

4

Gambar Drp JustKhai!

Kali ini aku share dengan korang  semua full album daripada Siti Musliha.  Apa dan bagaimana keadaan penyanyi ini masih tidak di ketahui. Tetapi lagunya yang menyentuh hati boleh menyebabkan mat rock pun tangkap leleh.

Pada korang semua yang tahu tentang perkembangan Siti

More >

 

MAK NYAH: Fakta Dan Fatwa..

0

FAKTA

Mak Nyah adalah berbeza dengan Khunsa kerana Khunsa adalah individu yang mempunyai dua alat kelamin manakala Mak Nyah adalah individu yang dilahirkan sebagai seorang lelaki tetapi mempunyai perasaan keperempuanan.

Kajian mendapati bahawa 98.63% Mak Nyah adalah lelaki tulen yang More >

 

How To Make French Kiss

2

Kali ini aku nak berkongsi sedikit tips yang aku jumpa. Tentang bagaimana hendak membuat ciuman yang di gelar oleh orang ramai sebagai French Kiss.

Tips ini khusus untuk orang yang sudah berkhawin sahaja, kalau belum khawin nak belajar boleh tapi tolong jangan cuba-cuba nak pratikalkan. Guide nie More >

Ungu – Penguasa Hati (2009) – Full Album

3

Asyik layan gambar yang seram dan mengerikan apatah lagi melucah aje. Kali ini aku share dengan korang satu full album terbaru daripada band indonesia UNGU. Dengan lagunya serperti berikut:-

Tracklist 01. Akulah Cintamu 02. Dilema Cinta 03. Hampa Hatiku 04. Ku Ingin Selamanya 05. Beri Aku More >

 

Taman Lucah…

2

Cuba korang bayangkan sebuah taman bunga tapi bukan di hiasi dengan bunga-bungaan. Sebaliknya semua bunga di gantikan dengan arca-arca yang kurang sopan ataau pun bahasa kasarnya “Arca Lucah”. Tentu korang tak terbayangkan.

Sekarang korang tak perlu nak penat-penat cuba bayangkan sebab taman More >

Lixdo's RSS Feed
Go to Top