Lixdo

Lixdo

(103 comments, 166 posts)

This user hasn't shared any profile information

Home page: http://www.lixdo.net

Posts by Lixdo

Selamat Meyambut Bulan Ramadan 2010

0
Live Blogging From Mobile Phone >>> 19082010289.jpg, originally uploaded by lixdo.

Selamat menjalani ibadah puasa sepanjang bulan ramadan. Live from pasar ramadan kluang.

acer-aspire-5741g-334g50mn-core-i3-330m-4gb-500gb-drw-15-6-led-cb-gt320-bt-cam-w7hp64-original

Updates..update…update….

0

Lama sungguh lix tak update blog nie di sebabkan kekangan waktu dan masa yang sering menghalang lix daripada mengupdate blog yang tak seberapa ini. Kali ini lix dapat semangat baru untuk mengupdate blog lix ini. nak tahu apa yang buat kan lix kembali bersemangat?

Teng…teng…teng….

More >

Thomas cup

Piala Thomas 2010 Live Streaming

1

memandangkan malam nie ada perlawanan antara malaysia dengan china untuk piala thomas 2010 aku bubuh kat sini live streaming daripada RTM1 dan UUM.TV. Link aku cedok daripada website cik muncet heheh jangan marah ye..

(more…)

1

Operasi Menyelamat Yang Gagal

7

Huhuhu lama sunggu lix tak mengupdate blog nie. Bukan sebab idea takde tapi di sebabkan ke sempitan masa untuk mengupdate blog lix ini. Ok hari nie lix curi sedikit masa untuk update blog lix supaya korang yang masuk sini tak bosan tengok benda yang sama aje

Kali nie lix kongsikan dengan korang More >

tv3_malware_1

Website TV3 Ada Malware

1

Salam semua, lama sungguh lix tak update blog nie. Idea ada cuma masa yang membataskan diri lix daripada megupdate blog ini. Tadi masa testing Handphone customer cubalah godek-godek internet pakai wifi, lepas tue teringat pasal website tv3 yang dah ada mobile version punye. so apa lagi try lah More >

Sultan Johor

Peraturan Berkabung Sempena Kemangkatan Sultan Johor

2

Patik sebaga rakyatJohor menyembahkan ucapan takziah dan rasa dukacita yang teramat sangat ke atas kaum kerabat Di Raja Negeri Johor di atas kemangkatan DYMM Sultan Mahmud Iskandar Alhaj Ibni Al-Marhum Sultan Ismail.

Sultan Johor yang amat dihormati dan dikasihi telah mangkat, berpindah daripada More >

cc2f_4262317446_bc2e2fcf90.jpg

Makan Malam Di Sabak Awok

2

Live Blogging From Mobile Phone >>> Makan Malam Di Sabak Awok, originally uploaded by lixdo.

Sedang menjamu selera di sabak awok muar sekeluarga bersama.

p1streamyx

P1Wimax Belum Potong???

5

Click Untuk Besarkan

Lix rasa semua orang dah penah dengar dan terkena penangan iklan P1Wimax yang popular dengan tag word “potong”. sampaikan budak-budak kecil pun sibuk tanya dah potong ke belum hehehh. Entah diaorang tahu ke tidak apa bendenya P1Wimax tue.

(more…)

HAPPY_NEW_YEAR_2010_by_Lixdo.Net

Selamat Tahun Baru 2010

0

Lix mengucapkan Selamat Tahun baru 2010 dengan doa semoga hari-hari yang mendatang akan membawa lebih kebaikan dan mafaat kepada semua pengunjung lixdo.net. Tanamkan Azam anda untuk lebih berjaya dan lebih gemilang pada tahun 2010 berbanding tahun 2009.

Google_Wave_logo

Jemputan Google Wave Siapa Nak

5

Salam Maal Hijrah buat semua pengunjung Lixdo.net

Ok kita terus sahaja ke topik kita. Lix baru sahaja mengaktifkan akaun google wave.

Apa itu google wave ? dan bagaimana mendapatkanya?

(more…)

Lixdo's RSS Feed
Go to Top