Lixdo

Lixdo

(103 comments, 166 posts)

This user hasn't shared any profile information

Home page: http://www.lixdo.net

Posts by Lixdo
 

Twitter Malaysia Merdeka 2009

1

Bulan Kermerdekan sudah bermula buat semua warganegara Malaysia mulakan bulan ini dengan laugan “MERDEKA” di twitter masing-masing

Twitter Merdeka

Idea kempen ini dimulakan oleh Mohd Ismail memandangkan kempen ini bagus saya juga akan turut serta menjayakan kempen ini. Harap-harap dapatlah kempen More >

 

Harry Potter 6 Half Blood Prince

8

Filem kegemaran aku dah pun keluar di pawagam. aku rasa dah lama tak pi tengok wayang so aku buat keputusan untuk tengok cerita nie kat panggung wayang. masa korang baca entry nie aku mungkin aku sedang menonton cerita nie kat pawagan itu pun kalau takde aral yang melintang.

kalau ada sapa-sapa More >

 

Joe Flizzow – President [2009] – Full Album

0

Joe Flizzow - President Full Album 2009.rar

Kali nie aku share album daripada Joe Flizzow – President pulak untuk korang semua. apa lagi download lah sampai lebam. Download link ada kat bawah.

Tracklist: 01. Joe Flizzow – President 02. Joe Flizzow – Tear It Up 03. Joe Flizzow feat Terry Tye Lee – More >

 

Kekejaman Orang Gaji

4

Comel kan gambar budak di atas. Tetapi semuanya berubah di sebabkan kekejaman orang gaji. Gambar dalam post ini adalah sangat mengerikan so pada korang yang lemah semangat atau lemah jantung tidak di galakan untuk terus melihat gambar yang selanjutnya.

Post kali ini adalah berdasarkan daripada More >

 

Michael Jackson Meninggal Dunia

2

Raja Pop Michael Jackson telah meninggal dunia pada 12.00PM (1900 GMT). Punca kematian adalah daripada daripada serangan jantung. Michael Jackson meninggal pada usia 50 tahun.

Berita kematian Michael Jackson telah megemparkan seluruh dunia hiburan. Dulu kita ada mendengar tentang Michael Jackson More >

robotd

Robot Pengesan Penipuan

0

Klik untuk gambar penuh

Padan muka semua kantoi. heheh mesti lepas nie robot pengesan penipuan nie tak laku untuk di jual.

Selamat Hari Bapa

1

Selamat Hari Bapa untuk semua lelaki yang begelar bapa/ayah/papa

Simple Is The Best

p/s: post yang paling pendek daripada aku.

 

Musim Bangunan Runtuh Bermula

0

Sejak tersiarnya berita runtuhan bangunan di kuala lumpur yang telah mengejutkan ramai orang pada 29 Mei 2009 yang lalu. Satu lagi peristiwa bangunan runtuh megegarkan orang ramai. kali ini kejadian berlaku di Terengganu pula.

Bangunan Stadium Sultan Mizan Zainal Abidin yang di katakan baru sahaja More >

kacang

Kacang Beranak

0

Camnie lah rupa kalau kacang boleh beranak hehe..

 

Disable Office Genuine Advantage Notification

4

 

Tutorial simple cara bagaimana hendak menghilangkan “OGA notification” cuma download file yang di attach dan ikut arahan yang di sediakan

———————————————————————

Masuk ke folder

c:\Windows\System32.

cari dan rename file-file seperti di bawah ini:

 

OGAAddin.dll           kepada More >

Lixdo's RSS Feed
Go to Top