Lixdo

Lixdo

(103 comments, 166 posts)

This user hasn't shared any profile information

Home page: http://www.lixdo.net

Posts by Lixdo
 

Marah….

0

Rupa ketika marah lebih buruk daripada perlakuan haiwan..IMAM Syafie ada menegaskan: “Marah adalah satu di antara panah syaitan yang mengandungi racun. Oleh itu hindarilah ia agar kamu dapat menewaskan syaitan dan bala ten teranya.”

Apabila marah dituruti, ia akan membakar kebaikan seperti api More >

 

Selamat Hari Ibu

4

 

Buat yang masih ragu-ragu, bila hari ibu pada tahun ini, ianya pada hari Ahad ini bersamaan 10 Mei 2009. Bagi Malaysia, sambutan hari ibu setiap tahun akan disambut pada hari Ahad ke’dua pada bulan Mei.

Orang kata aku lahir dari perut mak.. 

(bukan org kata…memang betul) 

Bila dahaga, yang More >

 

Kisah Ajaib Selsema Babi atau Influenza A

3

Seorang budak terselamat di sebalik seluruh penduduk kampungnya di Mexico maut akibat selesema babi hanya kerana satu perkara – suka mencuci tangan yang kotor.

 

SETIAP kali muncul apa sahaja musibah dahsyat, kita turut diselitkan dengan beberapa kejadian luar biasa yang dianggap terpencil tetapi More >

 

Perodua MPV D46T

27

Perodua MPV D46T akan datang pada November 2009. Adakah ianya lebih baik EXORA ? mengikut sumber yang di terima harga bagi Perodua MPV D46T adalah di bawah RM65,000? wahhh !!! Di bawah ini beberapa gambar untuk PeroduaMPV D46T.

Lihat gambar selanjutnya

Incoming search terms:
 

Tukar Themes…

3

Oleh kerana ak rasa blog nie macam lambat aje loading aku buat keputusan untuk tukar themes untuk blog lixdo.net ini. dulu pakai theme yang ada dua kolum aje, sekarang aku pilih pulak themen yang pakai 3 kolum.

 

setakat ini aku rasa speed loading dah ok sikit cuma aku perlukan pendapat korang More >

Penyokong Kelantan Yang Fanatik Melampau

4

Korang tentu dah baca tentang perlawanan bolasepak antara Pasukan Kelantan dan Negeri Sembilan yang berkesudahan dengan kemenangan pada pasukan Negeri Sembilan 1-0. Tapi bukan itu yang ingin di ceritakan disini, apa yang ingin di ceritakan ialah sikap penyokong pasukan kelantan yang terlampau More >

Keputusan Pilihanraya Bukit Selambau

0

Keputusan pilihanraya tidak rasmi Bukit Selambau

SUNGAI PETANI: Keputusan tidak rasmi bagi pilihan raya kecil Bukit Selambau selepas pengiraan untuk 11 peti undi, calon PKR mendapat 1,712 undi, BN 1,142 undi dan Bebas dengan 51 undi.

Keputusan Pilihanraya Batang Ai

0

Keputusan Pilihanraya Batang Ai

Calon Barisan Nasional Malcolm Mussen Lamoh hari ini memenangi pilihan raya kecil Dewan Undangan Negeri Batang Ai dengan meraih 3,907 undi, menewaskan calon Parti Keadilan Rakyat (PKR) Jawah Gerang yang memperoleh 2,053 undi.

Keputusan Pilihanraya Bukit Gantang

0

Keputusan Pilihanraya Bukit Gantang baru sahaja di umumkan seperti berikut:-

Pilihan raya kecil Parlimen Bukit Gantang dimenangi oleh calon Pas Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin dengan majoriti 2,789 undi mengatasi calon Barisan Nasional, Ismail Saffian dan calon Bebas, Kamarul Ramizu More >

Streamyx Slow Lagi….

3

Apasal internet nie lambat aje semacam. Dah berapa kali ak restart modem sama aje still lambat lagi. So aku try lah usha website streamyx.

Hah…. rosak lagi cable internet, itu lah yang tertulis pada announcement kat website streamyx. nah tengok nie Baca Lagi

Incoming search terms:
Lixdo's RSS Feed
Go to Top