Lixdo

Lixdo

(103 comments, 165 posts)

This user hasn't shared any profile information

Home page: http://www.lixdo.net

Posts by Lixdo
 

Main Game Di Youtube…

3

Korang penah terfikir tak yang youtube juga boleh digunakan untuk main game ?  Hah aku pun tak penah terfikir. Tadi sedang aku “jalan-jalan baca blog” aku terjumpa pulak dengan blog eins ada post pasal game youtube.

So aku pun apa lagi cubalah. Wah memang menarik dan kreatif sungguh orang yang More >

 

Duit Percuma Dengan Youthsays.com

3

Duit… semua orang mahukan nya tapi bagaimana caranya untuk dapatkan duit secara percuma. Duit percuma memang ada tapi kita tetap perlu berusaha untuk mendapatkannya. kalau orang cakap kita tak payah buat apa-apa boleh dapat duit itu tipu namanya. Peluang memang ada cuma kita perlukan sedikit usaha More >

 

Waktu Perniagaan…

0

p/s: satu gambar seribu makna…

Incoming search terms:

Majlis Agama Islam Selangor Haramkan Lagu Agnes Monica Allah Peduli

5

SHAH ALAM: Majlis Agama Islam Selangor (Mais) mengharamkan lagu Allah Peduli nyanyian artis Indonesia, Agnes Monica daripada disiarkan di Selangor kerana ia boleh memesongkan akidah umat Islam selain penggunaan kalimah Allah dalam lirik lagu terbabit.

Pengerusi Mais, Datuk Mohamad Adzib Mohd Isa, More >

Hari Malang Aku… Meh kita layan video..

0

Semalam hari yang malang buat diriku, pada jam 11.00PM aku sedang bersiap-siap untuk membaiki sebijik notebook customer. baru aku tersedar aku telah kehilangan benda yang amat penting untuk aku. Boleh dikatakan benda ini sentiasa ada bersama aku sepanjang masa walaupun ketika aku tidur. Apa benda More >

Padah Buat Lawak…

5

Korang semua tentu suka tengok rancangan lawak macam wakenabeb. Tapi korang pernah terfikir tak apa reaksi orang yang di kenakan itu. mungkin sesetengah orang boleh di bawa bergurau tapi ada juga orang yang tak suka bergurau.

So kesimpulannya kalau nak buat lawak tue agak-agakla. Jangan sampai More >

Maulidur Rasul

0

Maulidur Rasul – the Birth of the Messenger. The origins of the observance can be traced back to the Fatimid dynasty in eleventh century Egypt, four centuries after the death of Muhammad as a Shia ruling class festival.

Maulidur Rasul processions to celebrate Prophet Muhammad’s birthday has always More >

mengandung

Video Proses Kelahiran

0

Meh tengok video macam mana baby keluar daripada perut ibunya. Jom layan kat bawah nie klik more kalau tak nampak video (more…)

 

Al-Kisah Menguap….. Jangan ambil mudah…

0

Assalamualaikum wbt

Sekadar setitis ilmu PENTING NI….!!!!!!

Menguap….. semua orang menguap termasuk juga saya. tetapi kadang kala kita terlupa ataupun juga kita tidak tahu ataupun kita tidak mahu ambil tahu apakah keburukan menguap.

Adapun kalau mengikut hukum, semasa menguap hendaklah kita More >

Knight Rider 2008 S01E17

0

Title: I Love the Knight Life Episode #: 01×17 Original Airdate: Wednesday March 04th, 2009

Mike and KITT must find a stolen serum which will result in the recipients maximum physicality when used, before it lands into the wrong hands. Thanks to a research assistant from the lab, Billy is given More >

Lixdo's RSS Feed
Go to Top