Lixdo[dot]Net



« | »

Cara Hack Wifi Wep Key Menggunakan Webuster

Hi semua lama pulak Lix tak update blog nie. hehe.. ok kali nie lix share dengan korang video yang lix record semasa proses menghack wifi wep key dengan menggunakan Backtrack 4 final.

Program yang lix guna dalam backtrack 4 ialah webuster. Lix juga gunakan Kinamak wifi adapter untuk proses hack wifi ini. Sebab lix gunakan webuster kerana ianya sungguh mudah hanyak 1 klik sahaja di perlukan, semua proses menghack akan di lakukan oleh webuster secara automatik.

So kalau korang ada soalan atau pertanyaan jangan segan silu untuk tinggalkan kan ruangan komen kat bawah. Lix akan cuba jawab kalau berkesempatan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Be Sociable, Share!

Posted by on 22/08/2011.

Tags: , ,

Categories: Tutorial, Videos

  • kotak

    pasai pa aku guna backtrack 3 xleh nak detect wifi erk?/

    • http://lixdo.net/ lixdo

      mungkin driver wifi ko tak support kat backtrack 3

  • amy

    pening lak kepala aku… huhu leh terang lebih detail x? aq nak download tpi ape beza back track 5 r1 dgn back track 5?wm flavour gnome/kde tu lak ape benda?huhu

  • Pingback: Backtrack forums()

« | »




Recent Posts


Pages



About Lixdo[dot]Net

LIXDO adalah berasal daripada Linux + Doremon = LIXDOmore →