18SG

 

Kekejaman Orang Gaji

4

Comel kan gambar budak di atas. Tetapi semuanya berubah di sebabkan kekejaman orang gaji. Gambar dalam post ini adalah sangat mengerikan so pada korang yang lemah semangat atau lemah jantung tidak di galakan untuk terus melihat gambar yang selanjutnya.

Post kali ini adalah berdasarkan daripada More >

kanak

Tanam Anak Hidup-Hidup 18SG

0

Menanam anak hidup-hidup adalah salah satu adat yangdi amalkan oleh segelintir kaun di kawasan hutan Amazon. Itu adat orang yang tak bertamadun duduk dalam hutan kat Amazon, tapi sekarang orang yang dah bertamadun pun dok buat benda yang sama buang bayi sesuka hati aje. Langsung takde sifat orang More >

makan manusia1

Manusia Di Makan Hidup-Hidup

0

Masyarakat Kanibal Pemakan Daging Wanita di Cina, Sebuah desa terpencil di negara China, setiap tahun menjelang imlek, mereka akan melakukan pesta pemotongan daging secara besar-besaran.Karena bagi mereka, DAGING merupakan makanan mewah yg susah dijangkau. Sehingga mereka hanya bisa memakannya More >

Kemalangan Ke?

1

Rakyat Malaysia bertuah kerana sikap busy body yang menebal dalam diri semua rakyat Malaysia meyebabkan selalu kemalangan yang berlaku di berikan bantuan yang sepantasnya.  Setiap kali kemalangan berlaku pasti trak tunda akan tiba dengan pantas, lebih pantas lagi daripada pihak polis.

Sikap ini More >

Go to Top