Lawak

af1f_316059_298758416819463_289298334432138_1148982_601987568_n.jpg

Dulu Lain, Sekarang Lain

1

Perbezaan zaman dulu degan zaman sekarang.

 

Incoming search terms:
robotd

Robot Pengesan Penipuan

0

Klik untuk gambar penuh

Padan muka semua kantoi. heheh mesti lepas nie robot pengesan penipuan nie tak laku untuk di jual.

kacang

Kacang Beranak

0

Camnie lah rupa kalau kacang boleh beranak hehe..

 

elephant3

Gajah Oh Gajah

0

Agak-agak korang apa hobi yang paling di gemari oleh gajah. Jom tengok gambar kat bawah nie.

 

ada banyak lagi cuba klik more…

(more…)

671-backwards-taxi-troll-physics

Tips Naik Teksi Free

26

Hari nie lix kogsi dengan korang tips unutk dapat nak teksi masa poket korang kosong atau senang kata nak teksi secara percuma.

Free aje tak kene bayar pun untuk korang nak teksi kalau ikut tips yang kat bawah nie..

…..

….

..

.

Klik More untuk tengok tipsnya More >

image008ps

Hanya Di India Sahaja Part 2

0

Heheh ok ini sambungan daripada part 1. korang yang belum tengok part 1 boleh klik sini

Klik more untuk gambar selanjutnya (more…)

image001og

Hanya Terdapat Di India Sahaja

1

Yang menarik di India unutk di kongsi bersama-sama sambil menghiburkan hati.

Ada lagi banyak klik more unutuk gambar seterusnya (more…)

kulum-dalam-kelas

Aksi Kulum Dalam Kelas

0

 

Aski terlampau perlajar sedang kulum dalam kelas heheh….

Incoming search terms:
antum

Hantu Pun Ada Skandal

0

Jangan korang ingtat manusia aje selalu buat skandal hantu pun ada tau wakakak….. (more…)

sianc

Akibat Merempit

0

Nielah yang terjadi kalau merempit aje.

Incoming search terms:
Go to Top