Meja Admin

tips-tips untuk handphone

70850.jpg

CES 2012 – 10 Smartphone Paling Menarik

2

 

Gelaran CES (Consumer Electronics Show) 2012 di Las Vegas yang berlangsung tarikh 10 hingga 13 Januari ini merupakan acara bagi para pengeluar untuk memperkenalkan produk handalanya, baik berupa produk yang sudah dipasarkan mahupun yang belum.

Meskipun tahun ini ultrabook dan televisyen premium More >

5819_Keluarga+.jpg

Ibu bapa ‘didik’ anak berbohong tanpa sedar..

2

 

RAMAI ibu bapa mengeluh apabila anak mereka sering berbohong. Anak yang memiliki kecenderungan berbohong cukup merisaukan mereka dan kalangan pendidik.Ibu bapa tidak mengetahui apa yang menjadi penyebab wujudnya gejala berkenaan. Justeru, peranan ibu bapa sangat penting untuk membimbing si kecil More >

kssr2011

Kurikulum Standard Sekolah Rendah (KSSR)

1

Mulai tahun 2011 lagi, semua murid-murid tahun 1 akan menggunakan kurikulum baru iaitu Kurikulum Standard Sekolah Rendah atau lebih mesra di panggil KSSR. kepada yang ibu bapa yang masih belum faham atau keliru dengan KSSR boleh lah membaca info yang lix kongsikan ini.

Memandangkan anak lix tahun More >

Perjalanan & Kehidupan

0

Pada satu pagi yang sunyi, sewaktu lix balik daripada kerja. lix melalui sebatang jalan yang gelap dan lengang. Di hujung jalan kelihatan cahaya yang terang. lix teruskan perjalanan sehingga melepasi cahaya itu tanpa lix ambik tahu ataupun mehampiri cahaya itu. kemudian terlihat lagi satu cahaya More >

salam-aidilfitri2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri

1

Lama sunggu lix tak update blog nie, ingatkan bila dah ada notebook baru boleh lah lix rajin mengupdate blog nie. Tetapi apakan daya idea yang mencurah-curah masuk kedalam otak lix untuk di postkan ke blog nie tidak dapat lix terjemahkan kedalam bentuk tulisan.

Apa taknye bila nak menaip aje More >

acer-aspire-5741g-334g50mn-core-i3-330m-4gb-500gb-drw-15-6-led-cb-gt320-bt-cam-w7hp64-original

Updates..update…update….

0

Lama sungguh lix tak update blog nie di sebabkan kekangan waktu dan masa yang sering menghalang lix daripada mengupdate blog yang tak seberapa ini. Kali ini lix dapat semangat baru untuk mengupdate blog lix ini. nak tahu apa yang buat kan lix kembali bersemangat?

Teng…teng…teng….

More >

tv3_malware_1

Website TV3 Ada Malware

1

Salam semua, lama sungguh lix tak update blog nie. Idea ada cuma masa yang membataskan diri lix daripada megupdate blog ini. Tadi masa testing Handphone customer cubalah godek-godek internet pakai wifi, lepas tue teringat pasal website tv3 yang dah ada mobile version punye. so apa lagi try lah More >

Sultan Johor

Peraturan Berkabung Sempena Kemangkatan Sultan Johor

2

Patik sebaga rakyatJohor menyembahkan ucapan takziah dan rasa dukacita yang teramat sangat ke atas kaum kerabat Di Raja Negeri Johor di atas kemangkatan DYMM Sultan Mahmud Iskandar Alhaj Ibni Al-Marhum Sultan Ismail.

Sultan Johor yang amat dihormati dan dikasihi telah mangkat, berpindah daripada More >

p1streamyx

P1Wimax Belum Potong???

5

Click Untuk Besarkan

Lix rasa semua orang dah penah dengar dan terkena penangan iklan P1Wimax yang popular dengan tag word “potong”. sampaikan budak-budak kecil pun sibuk tanya dah potong ke belum hehehh. Entah diaorang tahu ke tidak apa bendenya P1Wimax tue.

(more…)

HAPPY_NEW_YEAR_2010_by_Lixdo.Net

Selamat Tahun Baru 2010

0

Lix mengucapkan Selamat Tahun baru 2010 dengan doa semoga hari-hari yang mendatang akan membawa lebih kebaikan dan mafaat kepada semua pengunjung lixdo.net. Tanamkan Azam anda untuk lebih berjaya dan lebih gemilang pada tahun 2010 berbanding tahun 2009.

Go to Top