Meja Admin

tips-tips untuk handphone

Selamat Hari Bapa

1

Selamat Hari Bapa untuk semua lelaki yang begelar bapa/ayah/papa

Simple Is The Best

p/s: post yang paling pendek daripada aku.

 

Musim Bangunan Runtuh Bermula

0

Sejak tersiarnya berita runtuhan bangunan di kuala lumpur yang telah mengejutkan ramai orang pada 29 Mei 2009 yang lalu. Satu lagi peristiwa bangunan runtuh megegarkan orang ramai. kali ini kejadian berlaku di Terengganu pula.

Bangunan Stadium Sultan Mizan Zainal Abidin yang di katakan baru sahaja More >

 

Marah….

0

Rupa ketika marah lebih buruk daripada perlakuan haiwan..IMAM Syafie ada menegaskan: “Marah adalah satu di antara panah syaitan yang mengandungi racun. Oleh itu hindarilah ia agar kamu dapat menewaskan syaitan dan bala ten teranya.”

Apabila marah dituruti, ia akan membakar kebaikan seperti api More >

 

Selamat Hari Ibu

4

 

Buat yang masih ragu-ragu, bila hari ibu pada tahun ini, ianya pada hari Ahad ini bersamaan 10 Mei 2009. Bagi Malaysia, sambutan hari ibu setiap tahun akan disambut pada hari Ahad ke’dua pada bulan Mei.

Orang kata aku lahir dari perut mak.. 

(bukan org kata…memang betul) 

Bila dahaga, yang More >

 

Perodua MPV D46T

27

Perodua MPV D46T akan datang pada November 2009. Adakah ianya lebih baik EXORA ? mengikut sumber yang di terima harga bagi Perodua MPV D46T adalah di bawah RM65,000? wahhh !!! Di bawah ini beberapa gambar untuk PeroduaMPV D46T.

Lihat gambar selanjutnya

Incoming search terms:
 

Tukar Themes…

3

Oleh kerana ak rasa blog nie macam lambat aje loading aku buat keputusan untuk tukar themes untuk blog lixdo.net ini. dulu pakai theme yang ada dua kolum aje, sekarang aku pilih pulak themen yang pakai 3 kolum.

 

setakat ini aku rasa speed loading dah ok sikit cuma aku perlukan pendapat korang More >

Penyokong Kelantan Yang Fanatik Melampau

4

Korang tentu dah baca tentang perlawanan bolasepak antara Pasukan Kelantan dan Negeri Sembilan yang berkesudahan dengan kemenangan pada pasukan Negeri Sembilan 1-0. Tapi bukan itu yang ingin di ceritakan disini, apa yang ingin di ceritakan ialah sikap penyokong pasukan kelantan yang terlampau More >

Streamyx Slow Lagi….

3

Apasal internet nie lambat aje semacam. Dah berapa kali ak restart modem sama aje still lambat lagi. So aku try lah usha website streamyx.

Hah…. rosak lagi cable internet, itu lah yang tertulis pada announcement kat website streamyx. nah tengok nie Baca Lagi

Incoming search terms:
2

Ulat dalam otak akibat makan sushi

6

Inilah akibat makan sushi & sashimi (ikan mentah, gurita mentah,udang mentah, dsb). Nama orang ini Shota Fujiwara dari Gifuprefecture, Jepun, umur 80 thn, telah menderita sakit kepala yang luar biasa selama 3 tahun dan telah kehilangan kemampuan psikomotoricnya.

Setelah menjalani pemeriksaan More >

 

Waktu Perniagaan…

0

p/s: satu gambar seribu makna…

Incoming search terms:
Go to Top