Meja Admin

tips-tips untuk handphone

Hari Malang Aku… Meh kita layan video..

0

Semalam hari yang malang buat diriku, pada jam 11.00PM aku sedang bersiap-siap untuk membaiki sebijik notebook customer. baru aku tersedar aku telah kehilangan benda yang amat penting untuk aku. Boleh dikatakan benda ini sentiasa ada bersama aku sepanjang masa walaupun ketika aku tidur. Apa benda More >

Padah Buat Lawak…

5

Korang semua tentu suka tengok rancangan lawak macam wakenabeb. Tapi korang pernah terfikir tak apa reaksi orang yang di kenakan itu. mungkin sesetengah orang boleh di bawa bergurau tapi ada juga orang yang tak suka bergurau.

So kesimpulannya kalau nak buat lawak tue agak-agakla. Jangan sampai More >

mengandung

Video Proses Kelahiran

0

Meh tengok video macam mana baby keluar daripada perut ibunya. Jom layan kat bawah nie klik more kalau tak nampak video (more…)

 

Di sinilah ianya bermula

0

Inilah blog rasmi aku yang pertama. sebelum nie aku hanya menggunakan blogger untuk memblog itu pun hanya untuk hal berkaitan kerja-kerja aku. Tapi di blog ini aku akan post apa yang aku minat contoh macam tv series,music dan sebagainya.

cartheft

Malaysians MUST Know

1

Going through our daily lives, we tend to to stumble upon a few mishaps that might seem like an ‘accident’ we’re responsible for. And you tend to tell yourself..

“If I didn’t do this..” “If I avoided it..” “It wouldn’t have happened if..” “It’s my fault”

But think again… (more…)

Incoming search More >
Selamat Hari Raya 2011

Salam Aidilfitri Dan Selamat Hari Raya

0

Sempena hari yang mulia ini Lix memohon ampun dan maaf sepanjang lix berblog disini. Jikalau ada silap dan salah sepanjang penulisan lix di blog ini lix memohon seribu ampun dan maaf kepada anda. Semoga kita semua dapat saling maaf-bermaafan pada Hari Raya ini.

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
Trafik Light Di Batu Pahat

Batu Pahat Ada Sistem Traffik Light Baru

2

Trafik Light Di Batu Pahat

 

Apa khabar semua? Hari minggu yang lepas lix pergi beli murtabak kat depan Kampung Istana, masa dalam perjalanan lix terpersaan kat Batu Pahat nie dah canggih traffik lightnya. Dulu pakai sistem bernombor sekarang dah upgrade pulak pakai sistem yang lebih More >

1273

Salahkah Aku Ingin Pakai Tudung?

1

Ceritanya bgini….

Aku mengeliat sepuas puasnya. Nasib baik takder siapa nampak cara aku mengeliat. Mahu jatuh saham aku huhu.

Tiba tiba aku teringat kisah semalam. Airmata terus berlinang. Terasa amat sayu dan sedih. Salah ke kalau aku nak pakai tudung? Naper abah tak benarkan? Buat pengetahuan More >

beza telur tiruan

Telur Pun Ada Tiruan ???

2

Heboh seMalaysia berita tentang telur tiruan yang sudah memasuki pasaran malaysia. Telur yang berasal daripada negeri china ini amat berbahaya kepada pemakannya. kat sini lix tunjukan gambar beza antara telur tiruan dengan telur asli.

(more…)

f347_mzl.oxnmezbo.320x480-75.jpg

DinetFM – Lebih Giler Daripada Normal

0

 

DinetFM - Lebih Giler Dari NormaL

 

Anda suka medengar radio, berchit chat, ber forum, mencari kenalan. semuanya anda boleh temui di DinetFM satu komunity page  yang keni hangat menjadi sebutan.

Sekarang terdapat event reload yang mana anda akan mendapat reload daripada RM30 sehingga ke RM10 jika More >

Go to Top