Meja Admin

tips-tips untuk handphone

Thank You

Thank’s Nuffang

2

Hari nie lix baru aje terima cek yang di hantar oleh nuffang. Walaupun nilainya tak setinggi orang lain, pada lix ia sudah cukup bagus kerana lix bukanlah seorang blogger yang full time atau part time. Lix cuma seorang blogger suku time hehehe.

(more…)

klcc08

Projek Beromen Di KLCC

12

Kali nie lix nak share picture yang lix dapat daripada satu forum malaysia dan juga hasil carian daripada goole images.

Gambar yang menunjukan kekantoilan sepasang kekasih yang sedang beromen dan beramas- mesranya di taman KLCC.Tolonglah lain kali nak beromen ke apa ke tolonglah cari tempat yang More >

Blog Wanted

Blog Menghina Dan Mengeji Almarhum Sultan Iskandar

0

Heboh di dada-dada akhbar tentang tulisan yang ringkas tapi menjadi duri yang mencucuk hati kepada semua rakyat johor apatah lagi kerabat-kerabat Diraja Sultan Iskandar (Almarhum Sultan Johor) yang telah di tulis di dalam blog adukataruna.

(more…)

Incoming search terms:
303d_4017107880_be8cc18e57.jpg

Nombor Plate Yang Unik

0

Nombor Plate Yang Unik, originally uploaded by lixdo.

Menarik tak no plate nie. Akt terjumpa masa nak pergi kerja. Korang pulak penah terjumpa tak nombor plate yang unik macam ini?

 

How To Make French Kiss

2

Kali ini aku nak berkongsi sedikit tips yang aku jumpa. Tentang bagaimana hendak membuat ciuman yang di gelar oleh orang ramai sebagai French Kiss.

Tips ini khusus untuk orang yang sudah berkhawin sahaja, kalau belum khawin nak belajar boleh tapi tolong jangan cuba-cuba nak pratikalkan. Guide nie More >

 

Taman Lucah…

2

Cuba korang bayangkan sebuah taman bunga tapi bukan di hiasi dengan bunga-bungaan. Sebaliknya semua bunga di gantikan dengan arca-arca yang kurang sopan ataau pun bahasa kasarnya “Arca Lucah”. Tentu korang tak terbayangkan.

Sekarang korang tak perlu nak penat-penat cuba bayangkan sebab taman More >

 

Kenal Pasti Barangan Dari Kulit Babi

4

Sekarang ini terdapat pelbagai jenis barangan kulit seperti kasut, beg tangan dan sebagainya yang diperbuat daripada kulit babi ini. Biasanya barangan daripada kulit babi ini tidaklah mahal mana harganya kalau dibandingkan dengan barangan dari kulit binatang lain. Barangan kulit babi ini terdapat More >

 

Bogel Di Pulau Johor

12

Mengemparkan apabila Harian Metro memaparkan tentang sebuah rancangan terbitan stesen televisyen Denmark yang sedang merakamkan salah satu daripada episode”Survivor Robinson Ekspeditionen” yang menonjolkan aksi perseta rancangan itu  berlumba lari dalam keadaan telanjang bulat.  Apa yang More >

 

Sistem Semakan Status Perjalanan

5

Hari ini saya nak berkongsi satu link yang banyak kegunaan untuk orang-orang yang nak pergi melancong. Pada siapa-siapa yang ada hutang PTPTN atau masih mempunyai tunggakan cukai, sebelum membuat perjalanan keluar negara silalah gunakan system Sistem Semakan Status Perjalanan yang di sediakan oleh More >

Go to Top