picture

1

Operasi Menyelamat Yang Gagal

7

Huhuhu lama sunggu lix tak mengupdate blog nie. Bukan sebab idea takde tapi di sebabkan ke sempitan masa untuk mengupdate blog lix ini. Ok hari nie lix curi sedikit masa untuk update blog lix supaya korang yang masuk sini tak bosan tengok benda yang sama aje

Kali nie lix kongsikan dengan korang More >

Menara Kaca 1

Lantai Kaca Tertinggi Di Dunia

1

Gayat…? kalau korang gayat tentu korang tak akan berani berdiri macama dalam gambar ini.

Ini lah lantai kaca yang tertinggi di dunia nama bangunan in ialah Sears Tower di Chicago Amerika. Terletak di tingkat 103 bangunan ini. Lantai permandangan ini setinggi 1353ft daripada tanah dan selebar 4ft. More >

af1f_316059_298758416819463_289298334432138_1148982_601987568_n.jpg

Dulu Lain, Sekarang Lain

1

Perbezaan zaman dulu degan zaman sekarang.

 

Incoming search terms:
kacang

Kacang Beranak

0

Camnie lah rupa kalau kacang boleh beranak hehe..

 

39355.jpg

Gambar Ikan Yang Menarik Di Dunia

1

 

Ada lagi gambar cuba klik (more…)

Incoming search terms:
671-backwards-taxi-troll-physics

Tips Naik Teksi Free

26

Hari nie lix kogsi dengan korang tips unutk dapat nak teksi masa poket korang kosong atau senang kata nak teksi secara percuma.

Free aje tak kene bayar pun untuk korang nak teksi kalau ikut tips yang kat bawah nie..

…..

….

..

.

Klik More untuk tengok tipsnya More >

image008ps

Hanya Di India Sahaja Part 2

0

Heheh ok ini sambungan daripada part 1. korang yang belum tengok part 1 boleh klik sini

Klik more untuk gambar selanjutnya (more…)

image001og

Hanya Terdapat Di India Sahaja

1

Yang menarik di India unutk di kongsi bersama-sama sambil menghiburkan hati.

Ada lagi banyak klik more unutuk gambar seterusnya (more…)

kulum-dalam-kelas

Aksi Kulum Dalam Kelas

0

 

Aski terlampau perlajar sedang kulum dalam kelas heheh….

Incoming search terms:
panjat bukit gempak

Mountain Climbing Yang Gempak

0

Buat yang kaki panjat gunung korang dah sampai tahap macam nie tak? Kalau dah sampai tahap nie lix respek sama korang. Bukan calang-calang orang yang sanggup buat macam dalma gambar nie. Hanya yang berani mati aje sanggup. (more…)

Go to Top