Tutorial

3b97_furrtherrr_1000v3_600.jpg

DIY Projektor Dengan Modal RM10

1

Tadi masa skodeng forum-forum lix terjumpa satu benda yang menarik utk di sharekan. Untuk korang yang ada smart phone korang boleh try untuk jadi kan sebagai projektor mini. Cara-cara dan tutorial ada di sediakan di bawah. Cara untuk membuat projektor daripada handphone anda dengan modal hanya Rm10 More >

2485_3cde_klik.jpg

Repair Printer Canon MP287 Error P07

0

Penahkah anda mengalami pengalaman seperti ini “Ketika anda ingin mencetak dokument atau gambar yang penting kebetulan perinter anda Canon MP287 mengalami masaalah, dan status di screen hanya menunjukan angka P,0,7 dan lampu power cuma berkelip-kelip.

Punca masaalah ini adalah di sebabkan meter More >

Linux_Malware

Maldet Untuk Tingkatkan Keselamatan Server

4

 

Introduction

LMD or the Linux Malware detect is yet another useful software application form RfxNetworks , it has been prepared keeping the specific share hosting requirements and malware scenario in mind.

RfxNetworks Defines is at follows : Linux Malware Detect (LMD) is a malware scanner for More >

windows log on

Windows Log On dan Log Off Secara Automatik

1

 

 

Baru-baru ini seorang rakan saya di pejabat menghadapi masalah dengan laptopnya. Apabila dia cuba untuk log on ke dalam Windows XP, ia akan log off secara automatik. Saya cuba masuk ke dalam Safe Mode, namun masalah yang sama tetap berlaku.

Menurut satu artikel dari Microsoft, masalah ini More >

dce1_offlineregedit06.png

Baiki Registry Dengan Offline NT Password & Registry Editor

1

Selalunya apabila virus menyerang komputer anda, ia akan mengubah nilai dalam registry – contohnya mematikan fungsi Task Manager,  regedit, dan juga Folder Options. Cara mudah untuk membaikinya adalah menggunakan RRT. Anda juga boleh menggunakan cara manual iaitu menggunakan regedit atau More >

a55b_8f10_beini-1.2.2.jpg

Tutorial Crack Wifi Wep Key Dengan Beini 1.2.2

3
Incoming search terms:
logo-rutorrent

Panduan Mudah Install ruTorrent

3

Ini adalah pemasang mudah untuk ruTorrent (sokongan pelbagai pengguna), rtorrent, plugin dependencies lain. Ia tidak memerlukan pengetahuan Linux. Cuma satu syarat yang anda boleh salin dan tampal tiga baris kod. Dalam 5-10 minit, anda perlu mempunyai ruTorrent lengkap berfungsi.

Untuk install, More >
iphone-4-pricing2

Untethered 5.0.1 Jailbreak

0
tips buat duit facebook

Tips Buat Duit Melalui Facebook

0

Korang selalu kene spam semasa kat facebook kan.. gambar duit berlambak-lambak diorang tag pada ko. tapi sebenarnya kebanyakan itu semua adalah satu penipuan. Tetapi hari ini lix share dengan korang cara sebenar nak buat duit melalui facebook

Guide dan tutorial ada kat bawah More >

wifihack

Cara Hack Wifi Wep Key Menggunakan Webuster

4

Hi semua lama pulak Lix tak update blog nie. hehe.. ok kali nie lix share dengan korang video yang lix record semasa proses menghack wifi wep key dengan menggunakan Backtrack 4 final.

Program yang lix guna dalam backtrack 4 ialah webuster. Lix juga gunakan Kinamak wifi adapter untuk proses hack More >

Go to Top