Videos

Kemalangan Ke?

1

Rakyat Malaysia bertuah kerana sikap busy body yang menebal dalam diri semua rakyat Malaysia meyebabkan selalu kemalangan yang berlaku di berikan bantuan yang sepantasnya.  Setiap kali kemalangan berlaku pasti trak tunda akan tiba dengan pantas, lebih pantas lagi daripada pihak polis.

Sikap ini More >

wifihack

Cara Hack Wifi Wep Key Menggunakan Webuster

4

Hi semua lama pulak Lix tak update blog nie. hehe.. ok kali nie lix share dengan korang video yang lix record semasa proses menghack wifi wep key dengan menggunakan Backtrack 4 final.

Program yang lix guna dalam backtrack 4 ialah webuster. Lix juga gunakan Kinamak wifi adapter untuk proses hack More >

70ff_trans.gif

Live Streaming Malaysia vs Singapore 23 July 2011

0

Langkah Malaysia seterusnya dalam pusingan kelayakan piala dunia 2014 adalah bertemu negara jiran iaitu Singapore. Lix berharap pasukan Malaysia akan dapat menunjukan permainan yang bermutu.

Pusingan pertama perlawan akan bertempat di Stadium Singapore dan perlawanan timbal balik pula akan More >

malaysia vs taiwan 1

Live Streaming Malaysia vs Taiwan 26.06.2011

1

Untuk perminat bola tanahair Malaysia lix sediakan siarang langsung Malaysia vs Taiwan pada 26.06.2011 live streaming oleh RTM di blog ini. Korang yang nak tengok boleh tgk kat bawah nie, lix akan cuba dapatkan beberapa chanel live streaming untuk korang. Biasalah bila ramai tgk streaming ada link More >

pre-zokkomon

Zokkomon (2011) Hindi Movie DVDRip

0

(more…)

Go to Top