Lixdo[dot]Net



« | »

Jemputan Google Wave Siapa Nak

Google_Wave_logo

Salam Maal Hijrah buat semua pengunjung Lixdo.net

Ok kita terus sahaja ke topik kita. Lix baru sahaja mengaktifkan akaun google wave.

Apa itu google wave ? dan bagaimana mendapatkanya?

Google Wave merupakan sebuah platform komunikasi via internet terbaru yang dirancang dan dikembangkan oleh Google.

Google Wave dirancang dan dipersiapkan oleh google sebagai sebuah platform berbasis website yang memungkinkan penggunanya melakukan komunikasi layaknya email dan instant messaging dalam sebuah cara terbaru. hal ini menjadi terebosan terbaru di dunia internet.

Dipetik daripada ihsanfirdaus

Untuk keterangan yang lebih teperinci korang boleh baca di sini mick182.blogspot.com Korang dah fahamkan apa itu googlewave?

so pada korang dah faham dan nakn jemputan untuk menyertai lix dan rakan-rakan yang lain dalam goolewave,apa yang korang perlu cuma tinggalkan komen korang dan alamat email korang untuk lix hantarkan jemputan menyertai google wave.

Lix cuma ada 8 jemputan sahaja yang di berikan oleh pihak google so siapa yang terpantas meninggalkan komen dialah yang akan menerima jemputan daripada lix. Oh ye, satu perkara lagi. sila gunakan email daripada Gmail ok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Be Sociable, Share!

Posted by on 20/12/2011.

Tags: ,

Categories: Meja Admin

  • http://www.muncet.net iEn

    ien pon ade google wave.. tp xtaw nak wat per dlm tu huhu xpandai :(

    • http://www.lixdo.net Lixdo

      samelah kiter hehe

  • http://www.muncet.net iEn

    xyah lah wat pape laah dlm tuu hehe

  • http://www.miszrain.blogspot.com miss rain

    nak ikot jgak blh x lixdo?????
    😛
    <<<<miss rain

    • http://www.lixdo.net Lixdo

      jemputan telah di hantar

« | »




Recent Posts


Pages



About Lixdo[dot]Net

LIXDO adalah berasal daripada Linux + Doremon = LIXDOmore →