Lixdo[dot]Net



« | »

Main Game Di Youtube…

Korang penah terfikir tak yang youtube juga boleh digunakan untuk main game ?  Hah aku pun tak penah terfikir. Tadi sedang aku “jalan-jalan baca blog” aku terjumpa pulak dengan blog eins ada post pasal game youtube.

So aku pun apa lagi cubalah. Wah memang menarik dan kreatif sungguh orang yang buat benda nie. Kalau korang nak cuba meh tengok bawah nie aku ada letak game youtube street fighter. 

Kalau tak nampak klik aje kat baca selanjutnya tue..

korang boleh tekan kat gambar tue untuk main game youtube nie.. korang cubalah besttt.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Be Sociable, Share!

Posted by on 06/12/2011.

Tags: , ,

Categories: Games, Videos

  • http://www.muncet.net iEn

    oh baguih ler camni… heheeh!!

    • http://www.lixdo.net Lixdo

      tulah pasal yang buat nie kreatif sungguh

  • http://www.muncet.net iEn

    tapi duk tekan2 napa dia sentiasa bukak page2 lain erk.. uhuk xdpt nak main :(

« | »




Recent Posts


Pages



About Lixdo[dot]Net

LIXDO adalah berasal daripada Linux + Doremon = LIXDOmore →