Lixdo[dot]Net



« | »

Operasi Menyelamat Yang Gagal

Huhuhu lama sunggu lix tak mengupdate blog nie. Bukan sebab idea takde tapi di sebabkan ke sempitan masa untuk mengupdate blog lix ini. Ok hari nie lix curi sedikit masa untuk update blog lix supaya korang yang masuk sini tak bosan tengok benda yang sama aje :)

Kali nie lix kongsikan dengan korang gambar Operasi menyelamat kerenderaan yang terjunam masuk sungai.

Bantuan pertama sampai…

Memulakan operasi meyelamat…

Operasi menyelamat hampir berjaya…

Bantuan pertama kecundang….

Bantuan kedua sampai…

Berjaya menaikan kereta pertama…

Cuba menaikan bantuan pertama…

Bantuan kedua pun kecundang juga…

dan berterusan…

..

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Be Sociable, Share!

Posted by on 23/12/2011.

Tags: ,

Categories: picture

  • Pingback: Tweets that mention Operasi Menyelamat Yang Gagal | Lixdo[dot]Net -- Topsy.com()

  • http://melayubuntu.blogspot.com/ melayubuntu

    hahahahhaa..nice one..

  • http://maladagreat.blogspot.com/ mala

    hahahaha apesal tuh

  • http://prof-hariz.blogspot.com/ ProfHariz

    Hahahaha Menarik Lixdo…

  • Chik Mania

    wow..hebat la dua dua bantuan…biar tengelam kan senang..nak meyelamat lagi kan dah jatuh

  • http://Mbo-alan Mbo-alan

    hahahaha mmg saling membantu antare satu same lain yer..huhuhuhuhu

  • Pingback: PINGJE!()

« | »




Recent Posts


Pages



About Lixdo[dot]Net

LIXDO adalah berasal daripada Linux + Doremon = LIXDOmore →