giler dos atas bumbung pun boleh projek..

Public Sex

0

Sanggup kah korang beromen di tengah-tengah orang ramai seperti gambar di atas??? gile doshh orng zaman sekarang nie. kat bawah nie ada lagi ganbar orang yang lebih giler dari normal. Hahahah pinjam tag line DinetFM sat. jangan marah ye abang Ck

giler dos atas bumbung pun boleh projek..

 

Polis More >

makan manusia1

Manusia Di Makan Hidup-Hidup

0

Masyarakat Kanibal Pemakan Daging Wanita di Cina, Sebuah desa terpencil di negara China, setiap tahun menjelang imlek, mereka akan melakukan pesta pemotongan daging secara besar-besaran.Karena bagi mereka, DAGING merupakan makanan mewah yg susah dijangkau. Sehingga mereka hanya bisa memakannya More >

tips buat duit facebook

Tips Buat Duit Melalui Facebook

0

Korang selalu kene spam semasa kat facebook kan.. gambar duit berlambak-lambak diorang tag pada ko. tapi sebenarnya kebanyakan itu semua adalah satu penipuan. Tetapi hari ini lix share dengan korang cara sebenar nak buat duit melalui facebook

Guide dan tutorial ada kat bawah More >

0c98_59098.jpg

Gambar Rahsia Satelite Google Earth

0

Hari nie lix kogsi dengan korang apa yang menarik tentang service google earth. Bila sesuatu kawasan di pandang daripada langit ianya kadang-kadang menghasilkan imej gambar yang menarik.

Imej gambar ini ada yang terhasil secara kebetulan dan juga ada yang terhasil secara terancang. kat bawah nie More >

Kemalangan Ke?

1

Rakyat Malaysia bertuah kerana sikap busy body yang menebal dalam diri semua rakyat Malaysia meyebabkan selalu kemalangan yang berlaku di berikan bantuan yang sepantasnya.  Setiap kali kemalangan berlaku pasti trak tunda akan tiba dengan pantas, lebih pantas lagi daripada pihak polis.

Sikap ini More >

hacksimcard

Curi Duit Dengan Godam Simkad

0

 

KUALA LUMPUR: Ilmu dimiliki graduan pengkomputeran warga negara Sierra Leonne disalahgunakan apabila dia menjadi dalang menggodam kad modul pengenalan pengguna (SIM) telefon bimbit bagi menjalankan kegiatan penipuan kewangan melalui Internet.

Difahamkan, suspek yang menamatkan pengajiannya di More >

seluardalam1

Oh! Kerana Seluar Dalam

1

Korang percaya tak kerana seluar dalam apa pun sanggup dilakukan, bahkan sehingga boleh mengadai nyawa diri sendiri. Hahaha itulah apa yang telah dilakukan oleh seorang pencuri seluar dalam yang mana gambarnya ketika melakukan aksi mencuri seluar dalam telah dapat dirakamkan oleh kamera. More >

Buaya Gergasi

Buaya Gergasi DI Tangkap

0

Buaya Gergasi

MANILA – Sekumpulan penduduk kampung dan beberapa pakar menangkap seekor buaya gergasi air masin seberat satu tan pada lewat Sabtu lalu yang akan dijadikan daya tarikan sebuah taman ekopelancongan di sebuah bandar di selatan Filipina.

Datuk Bandar Bunawan, Cox Elorde semalam More >

pingy

Pemadam Api Terkecil Di Dunia

0

Bentuk seperti bom tangan tetapi ia bukan di gunakan untuk mengeluarkan api, sebaliknya ianya di gunakan untuk memadamkan api. Benda kecil ini di beri nama “Pingy”. Pingy mempunyai ketinggian 14cm dan seberat 1kg di katakan mampu untuk memadamkan api permulaan yang selalu terhasil ketika kebakaran More >

Selamat Hari Raya 2011

Salam Aidilfitri Dan Selamat Hari Raya

0

Sempena hari yang mulia ini Lix memohon ampun dan maaf sepanjang lix berblog disini. Jikalau ada silap dan salah sepanjang penulisan lix di blog ini lix memohon seribu ampun dan maaf kepada anda. Semoga kita semua dapat saling maaf-bermaafan pada Hari Raya ini.

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
Go to Top