60c8_smubanner.png

SocietyMU Online

1

SocietyMU

Selamat Tahun Baru kepada semua pembaca blog lixdo.net ini. Ini post yang pertama lix pada tahun 2011 ini, walaupun dah masuk bulan februari baru lix berkesempatan untuk mengupdate post di blog ini. (more…)

Thank You

Thank’s Nuffang

2

Hari nie lix baru aje terima cek yang di hantar oleh nuffang. Walaupun nilainya tak setinggi orang lain, pada lix ia sudah cukup bagus kerana lix bukanlah seorang blogger yang full time atau part time. Lix cuma seorang blogger suku time hehehe.

(more…)

facebookvideos

Cara Add Video Facebook Ke Website

0

Ok kali ini lix share dengan korang cara nak add video yang ada pada facebook terus ke website anda (Embed).

(more…)

klcc08

Projek Beromen Di KLCC

12

Kali nie lix nak share picture yang lix dapat daripada satu forum malaysia dan juga hasil carian daripada goole images.

Gambar yang menunjukan kekantoilan sepasang kekasih yang sedang beromen dan beramas- mesranya di taman KLCC.Tolonglah lain kali nak beromen ke apa ke tolonglah cari tempat yang More >

33462_456746839016_300718539016_5463721_5044871_n

Tragedi Berdarah 101010

1

Salam takziah dan Al-Fatihah kepada mangsa kemalangan  mengerikan yang berlaku pada kira-kira 6.50 petang 10 oktober 2010 di KM224 lebuh raya utara selatan (PLUS).  Di sini lix mengkumpulkan sebahagian gambar lokasi kemalangan dan mangsa-mangsa kemalangan tersebut untuk di jadikan iktibar dan More >

a3cd_5054962062_2075c351a2.jpg

Asscrewz VIP Sticker

6
Live Blogging From Mobile Phone >>> Asscrewz VIP Sticker, originally uploaded by lixdo.

Nie baru aje dapat. Thank pada ck kerana sudi menghantar sticker vip asscrewz.

wifi hack step 1

Tutorial Cara Hack Wifi Key

287

Apa khabar semua? Berjumpa lagi kita di dalam rancangan mari menghack wifi wep key. Hehe dah macam nak buat rancangan masak-memasak pulak lix nie . Oklah berbalik kepada tajuk topik kita kali ini iaitu cara-cara menghack wifi key. Seperti yang lix janjikan pada post terdahulu, lix akan menunjukan More >

Blog Wanted

Blog Menghina Dan Mengeji Almarhum Sultan Iskandar

0

Heboh di dada-dada akhbar tentang tulisan yang ringkas tapi menjadi duri yang mencucuk hati kepada semua rakyat johor apatah lagi kerabat-kerabat Diraja Sultan Iskandar (Almarhum Sultan Johor) yang telah di tulis di dalam blog adukataruna.

(more…)

seks

Seks Dan Kebaikanya

3

Kebaikan hubungan seks tidak berakhir di kamar tidur sahaja, malahan mempunyai manfaat kesihatan lain yang menakjubkan. Di antara kebaikkan seks yang disokong oleh kajian saintifik termasuklah:

1.Seks mengurangkan tekanan Kebaikkan seks yang utama ialah ia mengurangkan tekanan darah dan ‘stress’ More >

kaspersky 1

Aktifkan Kaspersky 2010 Dengan Key File

5

Salam dan selamat sejahtera buat semua pengunjung lixdo.net hari ini lix akan berkongsi dengan korang semua cara-cara untuk mengaktifkan kaspersky 2010 menggunakan key file (key file cari sendiri ye). Tutorial ini untuk korang yang pakai kaspersky 2010 atau di kenali jua sebagai KIS9 atau More >

Go to Top