Selamat Hari Raya Aidilfitri

1

Lama sunggu lix tak update blog nie, ingatkan bila dah ada notebook baru boleh lah lix rajin mengupdate blog nie. Tetapi apakan daya idea yang mencurah-curah masuk kedalam otak lix untuk di postkan ke blog nie tidak dapat lix terjemahkan kedalam bentuk tulisan.

Apa taknye bila nak menaip aje More >

Bebudak Digi

0
Live Blogging From Mobile Phone >>> Bebudak Digi, originally uploaded by lixdo.

Budak Digi berposing.

Selamat Meyambut Bulan Ramadan 2010

0
Live Blogging From Mobile Phone >>> 19082010289.jpg, originally uploaded by lixdo.

Selamat menjalani ibadah puasa sepanjang bulan ramadan. Live from pasar ramadan kluang.

Updates..update…update….

0

Lama sungguh lix tak update blog nie di sebabkan kekangan waktu dan masa yang sering menghalang lix daripada mengupdate blog yang tak seberapa ini. Kali ini lix dapat semangat baru untuk mengupdate blog lix ini. nak tahu apa yang buat kan lix kembali bersemangat?

Teng…teng…teng….

More >

Piala Thomas 2010 Live Streaming

1

memandangkan malam nie ada perlawanan antara malaysia dengan china untuk piala thomas 2010 aku bubuh kat sini live streaming daripada RTM1 dan UUM.TV. Link aku cedok daripada website cik muncet heheh jangan marah ye..

(more…)

Operasi Menyelamat Yang Gagal

7

Huhuhu lama sunggu lix tak mengupdate blog nie. Bukan sebab idea takde tapi di sebabkan ke sempitan masa untuk mengupdate blog lix ini. Ok hari nie lix curi sedikit masa untuk update blog lix supaya korang yang masuk sini tak bosan tengok benda yang sama aje 🙂

Kali nie lix kongsikan dengan korang More >

Website TV3 Ada Malware

1

Salam semua, lama sungguh lix tak update blog nie. Idea ada cuma masa yang membataskan diri lix daripada megupdate blog ini. Tadi masa testing Handphone customer cubalah godek-godek internet pakai wifi, lepas tue teringat pasal website tv3 yang dah ada mobile version punye. so apa lagi try lah More >

Peraturan Berkabung Sempena Kemangkatan Sultan Johor

2

Patik sebaga rakyatJohor menyembahkan ucapan takziah dan rasa dukacita yang teramat sangat ke atas kaum kerabat Di Raja Negeri Johor di atas kemangkatan DYMM Sultan Mahmud Iskandar Alhaj Ibni Al-Marhum Sultan Ismail.

Sultan Johor yang amat dihormati dan dikasihi telah mangkat, berpindah daripada More >

Makan Malam Di Sabak Awok

2

Live Blogging From Mobile Phone >>> Makan Malam Di Sabak Awok, originally uploaded by lixdo.

Sedang menjamu selera di sabak awok muar sekeluarga bersama.

P1Wimax Belum Potong???

5

Click Untuk Besarkan

Lix rasa semua orang dah penah dengar dan terkena penangan iklan P1Wimax yang popular dengan tag word “potong”. sampaikan budak-budak kecil pun sibuk tanya dah potong ke belum hehehh. Entah diaorang tahu ke tidak apa bendenya P1Wimax tue.

(more…)

Go to Top