Kali nie lix nak share picture yang lix dapat daripada satu forum malaysia dan juga hasil carian daripada goole images.

Gambar yang menunjukan kekantoilan sepasang kekasih yang sedang beromen dan beramas- mesranya di taman KLCC.Tolonglah lain kali nak beromen ke apa ke tolonglah cari tempat yang sesuai sikit.


Korang dah tengok habiskan so apa lagi kasi lah komen sikit kat bawah nie.

Incoming search terms:

Be Sociable, Share!