Lixdo[dot]Net



« | »

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Lama sunggu lix tak update blog nie, ingatkan bila dah ada notebook baru boleh lah lix rajin mengupdate blog nie. Tetapi apakan daya idea yang mencurah-curah masuk kedalam otak lix untuk di postkan ke blog nie tidak dapat lix terjemahkan kedalam bentuk tulisan.

Apa taknye bila nak menaip aje hilang semua idea tue. hehe. Malam(malam keapanye dah pagi pun) hari kemerdekan ini lix cuba lah menyambung ke internet dengan telefon lix, bila lix tgk kat telefon tue dia keluar 3G. Yeke digi dah ada coverage untuk 3g kat tempat lix nie. so apa lagi lix pun mencubalah.

Yup betul digi telah meluaskan liputanya ke kawansan lix, sekarang lix melayari internet dengan digi 3.5G seperti yang tertera pada screen telefon lix. Lix try download lagu daripada 4shared agak boleh tahan juga download speednya 4+Kbps atau senag kata lagu dalam size 5MB lix download hanya dalam 1-2 minit sahaja.

Oklah nanti lix akan cuba explore lagi kehebatan line Digi nie. Memandangkan hari ini hari Kemerdekaan Malaysia yang ke 53 kali, Lix megambil kesempatan ini untukĀ  mengucapkan Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan Yang Ke-53 kepada semua rakyat Malaysia tanpa mengira kaum atau bangsa mahupun agama.

Lix juga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua umat muslim di serata dunia. Lix memohon ampun dan maaf kepada semua pembaca blog lix yang tak seberapa ini jika ada penulisan lix atau apa-apa pun yang terbuat menyinggung perasaan korang semua.

Selamat Hari Raya AidilfitriĀ  & Maaf Zahir Dan Batin

Daripada Lixdo.Net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Be Sociable, Share!

Posted by on 25/12/2011.

Tags: , ,

Categories: Meja Admin

  • http://www.dinetfm.net cK

    wahh sekrang abg lix kita dah guna 3.5g heheheh

    selamat hari raya mohon ampun dan maaf yer jika tersalah kata atau sering menyusahkan…

    p/s : kita pun dah 3 thn kenal hehehe

« | »




Recent Posts


Pages



About Lixdo[dot]Net

LIXDO adalah berasal daripada Linux + Doremon = LIXDOmore →