Lixdo[dot]Net



« | »

Siti Musliha – Full Album

siti_musliha

Gambar Drp JustKhai!

Kali ini aku share dengan korang  semua full album daripada Siti Musliha.  Apa dan bagaimana keadaan penyanyi ini masih tidak di ketahui. Tetapi lagunya yang menyentuh hati boleh menyebabkan mat rock pun tangkap leleh.

Pada korang semua yang tahu tentang perkembangan Siti Musliha ini di harap dapatlah berkongi dengan kami semua. Kalau korang tahu kat mana dia berada atau dia tengah buat apa boleh tinggalkan komen anda di bawah.

Pada yang tertanya-tanya kenapa blog nie lambat di update, ini adalah kerana aku sekarang ada sikit busy dengan projek terbaru aku. Blog ini juga adalah salah satu senarai dalam update list aku.

Alamak lupa pulak nak letak download link :)

Nah nie dia download link untuk Album Siti Musliha

Klik Untuk Download —>>[download id=”7″]

Siti Musliha – Siti Musliha – 01 – Hujan Air Mata.mp3

Siti Musliha – Siti Musliha – 02 – Riwayatku.mp3

Siti Musliha – Siti Musliha – 03 – Syurga Di Telapak Kaki Ibu.mp3

Siti Musliha – Siti Musliha – 04 – Kehendak Takdir.mp3

Siti Musliha – Siti Musliha – 05 – Harapan.mp3

Siti Musliha – Siti Musliha – 06 – Hujan Air Mata [Minus One].mp3

Siti Musliha – Siti Musliha – 07 – Riwayatku [Minus One].mp3

Siti Musliha – Siti Musliha – 08 – Syurga Di Telapak Kaki Ibu [Minus One].mp3

Siti Musliha – Siti Musliha – 09 – Kehendak Takdir [Minus One].mp3

Siti Musliha – Siti Musliha – 10 – Harapan [Minus One].mp3

p/s jangan lupa kasi komen lepas download…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Be Sociable, Share!

Posted by on 17/08/2009.

Tags: , ,

Categories: Music

  • din

    tq kerana share.
    aku pun tak tahu apa yg jadi sekarang pada siti musliha

  • al-akh

    tlg cari siti muslihaye?dia insan istimewa

  • al-akh

    untuk pengetahuan semua,lagu ini saya selalu dengar

  • yon

    gua pun tak tau dia ada mana, dulu tv3 ada jugak diaorang tunjuk, sekarang kalau bab menteri-menteri diorang tunjuk, gua dah hantar emal kat tv3, tapi diorang balas email gua diorang tak dapat kesan citi musliha ada kat mana sekarang, gua bukan apa gua nak tengok muka dia sekarang dah cantik dah ke

« | »




Recent Posts


Pages



About Lixdo[dot]Net

LIXDO adalah berasal daripada Linux + Doremon = LIXDOmore →