Posts tagged Gambar

1

Operasi Menyelamat Yang Gagal

7

Huhuhu lama sunggu lix tak mengupdate blog nie. Bukan sebab idea takde tapi di sebabkan ke sempitan masa untuk mengupdate blog lix ini. Ok hari nie lix curi sedikit masa untuk update blog lix supaya korang yang masuk sini tak bosan tengok benda yang sama aje

Kali nie lix kongsikan dengan korang More >

39355.jpg

Gambar Ikan Yang Menarik Di Dunia

1

 

Ada lagi gambar cuba klik (more…)

Incoming search terms:
image008ps

Hanya Di India Sahaja Part 2

0

Heheh ok ini sambungan daripada part 1. korang yang belum tengok part 1 boleh klik sini

Klik more untuk gambar selanjutnya (more…)

image001og

Hanya Terdapat Di India Sahaja

1

Yang menarik di India unutk di kongsi bersama-sama sambil menghiburkan hati.

Ada lagi banyak klik more unutuk gambar seterusnya (more…)

kulum-dalam-kelas

Aksi Kulum Dalam Kelas

0

 

Aski terlampau perlajar sedang kulum dalam kelas heheh….

Incoming search terms:
budak magsa langar lari 1

Kemalangan Ke??? Part 2

0

Ini cerita sambungan pasal video budak yang kene langgar van hari tue kat negara china. kalau yang belum tenggok video tue boleh baca kat sini

 

Yue Yue

I am sure by now u guys have heard about the Yue Yue, the 2 year old kid who was ran over twice by lorries in China. She was left to die for More >

Trafik Light Di Batu Pahat

Batu Pahat Ada Sistem Traffik Light Baru

2

Trafik Light Di Batu Pahat

 

Apa khabar semua? Hari minggu yang lepas lix pergi beli murtabak kat depan Kampung Istana, masa dalam perjalanan lix terpersaan kat Batu Pahat nie dah canggih traffik lightnya. Dulu pakai sistem bernombor sekarang dah upgrade pulak pakai sistem yang lebih More >

33462_456746839016_300718539016_5463721_5044871_n

Tragedi Berdarah 101010

1

Salam takziah dan Al-Fatihah kepada mangsa kemalangan  mengerikan yang berlaku pada kira-kira 6.50 petang 10 oktober 2010 di KM224 lebuh raya utara selatan (PLUS).  Di sini lix mengkumpulkan sebahagian gambar lokasi kemalangan dan mangsa-mangsa kemalangan tersebut untuk di jadikan iktibar dan More >

Go to Top