Posts tagged picture

Menara Kaca 1

Lantai Kaca Tertinggi Di Dunia

1

Gayat…? kalau korang gayat tentu korang tak akan berani berdiri macama dalam gambar ini.

Ini lah lantai kaca yang tertinggi di dunia nama bangunan in ialah Sears Tower di Chicago Amerika. Terletak di tingkat 103 bangunan ini. Lantai permandangan ini setinggi 1353ft daripada tanah dan selebar 4ft. More >

2

Ulat dalam otak akibat makan sushi

6

Inilah akibat makan sushi & sashimi (ikan mentah, gurita mentah,udang mentah, dsb). Nama orang ini Shota Fujiwara dari Gifuprefecture, Jepun, umur 80 thn, telah menderita sakit kepala yang luar biasa selama 3 tahun dan telah kehilangan kemampuan psikomotoricnya.

Setelah menjalani pemeriksaan More >

 

Waktu Perniagaan…

0

p/s: satu gambar seribu makna…

Incoming search terms:
30393727505607253277011

Soalan Bangang Part 2

0

 

Tak ke bangang orang yang bertanya dan tukang jawap tue.. Apa komen anda cuba komen sikit kat bawah nie.

Incoming search terms:
budak magsa langar lari 1

Kemalangan Ke??? Part 2

0

Ini cerita sambungan pasal video budak yang kene langgar van hari tue kat negara china. kalau yang belum tenggok video tue boleh baca kat sini

 

Yue Yue

I am sure by now u guys have heard about the Yue Yue, the 2 year old kid who was ran over twice by lorries in China. She was left to die for More >

0c98_59098.jpg

Gambar Rahsia Satelite Google Earth

0

Hari nie lix kogsi dengan korang apa yang menarik tentang service google earth. Bila sesuatu kawasan di pandang daripada langit ianya kadang-kadang menghasilkan imej gambar yang menarik.

Imej gambar ini ada yang terhasil secara kebetulan dan juga ada yang terhasil secara terancang. kat bawah nie More >

seluardalam1

Oh! Kerana Seluar Dalam

1

Korang percaya tak kerana seluar dalam apa pun sanggup dilakukan, bahkan sehingga boleh mengadai nyawa diri sendiri. Hahaha itulah apa yang telah dilakukan oleh seorang pencuri seluar dalam yang mana gambarnya ketika melakukan aksi mencuri seluar dalam telah dapat dirakamkan oleh kamera. More >

Buaya Gergasi

Buaya Gergasi DI Tangkap

0

Buaya Gergasi

MANILA – Sekumpulan penduduk kampung dan beberapa pakar menangkap seekor buaya gergasi air masin seberat satu tan pada lewat Sabtu lalu yang akan dijadikan daya tarikan sebuah taman ekopelancongan di sebuah bandar di selatan Filipina.

Datuk Bandar Bunawan, Cox Elorde semalam More >

pingy

Pemadam Api Terkecil Di Dunia

0

Bentuk seperti bom tangan tetapi ia bukan di gunakan untuk mengeluarkan api, sebaliknya ianya di gunakan untuk memadamkan api. Benda kecil ini di beri nama “Pingy”. Pingy mempunyai ketinggian 14cm dan seberat 1kg di katakan mampu untuk memadamkan api permulaan yang selalu terhasil ketika kebakaran More >

f347_mzl.oxnmezbo.320x480-75.jpg

DinetFM – Lebih Giler Daripada Normal

0

 

DinetFM - Lebih Giler Dari NormaL

 

Anda suka medengar radio, berchit chat, ber forum, mencari kenalan. semuanya anda boleh temui di DinetFM satu komunity pageĀ  yang keni hangat menjadi sebutan.

Sekarang terdapat event reload yang mana anda akan mendapat reload daripada RM30 sehingga ke RM10 jika More >

Go to Top