Cuba korang bayangkan sebuah taman bunga tapi bukan di hiasi dengan bunga-bungaan. Sebaliknya semua bunga di gantikan dengan arca-arca yang kurang sopan ataau pun bahasa kasarnya “Arca Lucah”. Tentu korang tak terbayangkan.

Sekarang korang tak perlu nak penat-penat cuba bayangkan sebab taman seperti itu sudah pun ada di Korea. Taman yang di penuhi arca-arca yang kurang sopan, maaf bukan kurang sopan tapi memang tak sopan pun.

Cuba korang tengok gambar nie

5

Ada banyak lagi gambar kalau korang nak tengok click kat read more tue.

Hah nak ambik korang semua. Tengok macam mana Taman Lucah kat Korea nie.

buat korang yang jaga mata tue, jangan nak gatal-gatal tengok sampai habis pulak.

:)

GetAttachment.aspx

20

19

18

17

15

13

12

11

10

8

7

6

4

3

2

9

Incoming search terms:

Be Sociable, Share!