Lixdo[dot]Net



« | »

Thank’s Nuffang


Hari nie lix baru aje terima cek yang di hantar oleh nuffang. Walaupun nilainya tak setinggi orang lain, pada lix ia sudah cukup bagus kerana lix bukanlah seorang blogger yang full time atau part time. Lix cuma seorang blogger suku time hehehe.

Ialah mana tak belum tentu dalam sebulan lix akan update blog nie. Kadang-kadang tue bila tengah rajin sampai sebulan 2-4 kali update blog. sebelum nie lix penah juga mencuba dengan google adsense tapi, bila aje amount tue nak dekat payout boleh pulak google ban account lix padahal lix dah ikut segala syarat-syarat daripada pihak google adsense. so sampai skg lix kekal akan ban adsense drp diri lix.

So far setakat nie nuffang tak mengecewakan dalam pembayaran, tapi nuffang agak pelahan income yang masuk. ini mungkin kerana kekurangan advertiser yang diaorang perolehi. Untuk korang yang baru nak try cari income sampingan sambil berblogging boleh lah korang pilih nuffang sebagai advertiser korang.

Lastly Thank Again Nuffang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Be Sociable, Share!

Posted by on 06/12/2010.

Categories: Meja Admin

  • http://protonclub.blogspot.com ProtonClub

    xpe la bro janji ada income dr asyik kena banned je ngn adsense… aku pon income nuffnang x tebus lg nih…

    • http://lixdo.net lixdo

      yup sekurang-kurangnye ada juga. adsense bila kita dah nak sampai cash out dia boleh ban pulak tanpa kasi reason. adsense ni pun dah mcm scam.

« | »




Recent Posts


Pages



About Lixdo[dot]Net

LIXDO adalah berasal daripada Linux + Doremon = LIXDOmore →