Lixdo[dot]Net



« | »

Twitter Malaysia Merdeka 2009

Bulan Kermerdekan sudah bermula buat semua warganegara Malaysia mulakan bulan ini dengan laugan “MERDEKA” di twitter masing-masing

Twitter Merdeka

Twitter Merdeka

Idea kempen ini dimulakan oleh Mohd Ismail memandangkan kempen ini bagus saya juga akan turut serta menjayakan kempen ini. Harap-harap dapatlah kempen ini mempromosikan Malaysia di seluruh dunia.

Pada korang semua yang belum follow aku boleh lah follow aku di http://twitter.com/lixdo . Mudah saja untuk sertai kempen ini, apa yang korang semua perlu buat ialah tambah perkataan “MERDEKA” di setiap message yang korang post kan di twitter. Kalau korang nak lebih faham korang boleh baca post yang di tulis oleh Khai.

PM kita Najib pun ada twitter http://twitter.com/NajibRazak aga-agak korang dia baca tak pasal kempen Twitter Merdeka 2009 nie. Kalau dia baca aku harap dia pun dapat support sekali kempen ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Be Sociable, Share!

Posted by on 15/12/2011.

Tags: ,

Categories: Meja Admin

  • http://ibnmasir.blogspot.com ibnmasir

    em, bulan merdeka pon dh dtg.. mmg kna sokong sgt2 kempen ni.. merdeka di twitter.. hidup Malaysia Merdeka…

« | »




Recent Posts


Pages



About Lixdo[dot]Net

LIXDO adalah berasal daripada Linux + Doremon = LIXDOmore →