Lixdo[dot]Net



« | »

Updates..update…update….

Lama sungguh lix tak update blog nie di sebabkan kekangan waktu dan masa yang sering menghalang lix daripada mengupdate blog yang tak seberapa ini. Kali ini lix dapat semangat baru untuk mengupdate blog lix ini. nak tahu apa yang buat kan lix kembali bersemangat?

Teng…teng…teng….

hehehe yup lix baru buat pertama kalinya dapat membeli komputer atau lebih tepat notebook. Selama ini semua komputer yang lix gunakan adalah daripada hasil recycle yang lix kumpul. Notebook yang lix beli adalah model Acer Aspire 7541G. walaupun ramai yang kata acer tak bagus tapi bagi lix semuanya bergantung juga kepada pengguna dan cara penggunaanya. Sebab lix dah pakai lebih kurang 3 biji notebook jenama Acer yang setakat ini tak penah memberikan sebarang masaalah pun.

Lix harap dengan adanya notebook baru ini akan dapat memudahkan segala kerja lix yang sering tertangguh. Korang yang daha penah pakai model ini boleh kasi sikit komen pro atau contra tentang notebook ini kat komen box ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Be Sociable, Share!

Posted by on 24/12/2011.

Tags: , ,

Categories: Meja Admin

« | »




Recent Posts


Pages



About Lixdo[dot]Net

LIXDO adalah berasal daripada Linux + Doremon = LIXDOmore →